Sinjanka Jasminka Cruz pomiče granice u dekoriranju proslava i evenata

 Sinjanka Jasminka Cruz pomiče granice u dekoriranju proslava i evenata

Skrolajući po Instagramu naletjela sam na profil Cruz Event, iznenađujuće prelijepi profil s profesionalnim fotografijama uređenja i organizacije proslava i evenata. Imala sam osjećaj kao da gledam neki američki profil s raskošnim dekoracijama, ali ne to je naš sinjski, mogu biti slobodna i reći “svjetski, a naš!”
Svake godine proslave su sve raskošnije i bogatije, cijela organizacija proslava se podigla na profesionalnu razinu. Organizacija proslava na kakve smo do sada navikli slobodno zaboravite, jer danas je organizirati proslavu veliki posao koji zahtijeva planiranje u nabavci dekoracija, izbor teme proslave, popis gostiju, mjesto za fotografiranje i svega popratnog, ali zbog nedostatka vremena za organizaciju proslave ili ako nemate kako se kaže “mota” u uređivanju i “oko” za detalje tu uskače agencija Cruz Event, specijalizirana za dekoriranje evenata i proslava. Iza agencije stoji svestrana i kreativna vlasnica Jasminka Cruz.


Jasminku je ljubav odvela u Brazil gdje je pronašla inspiraciju za pokretanje posla.
Kada sam prvi put posjetila suprugov rodni Brazil, rodila mi se ideja da pokrenem posao dekoriranja proslava. U Brazilu su proslave krštenja, pričesti ili druge obiteljske proslave toliko raskošno dekorirane da bi pomislili da se nalazite na vjenčanju, a ne na krštenju djeteta i tu sam uvidjela priliku i otvorila prvu agenciju za dekoriranje proslava i evenata u Dalmaciji. Mogu slobodno reći da smo među prvima u Hrvatskoj, jer kada sam krenula u ovaj posao bila sam jedina u Dalmaciji, uz kolege iz Zagreba. Drago mi je što sam svoje poslovanje proširila na cijelu Dalmaciju, od Dubrovnika do Zadra, ali Sinj je moj grad i tu mi je sjedište.”, govori nam Jasminka.


Svestrana Jasminka nam otkriva i kako je sve to izgledalo na početku “Prvu proslavu koju sam dekorirala je bila proslava prvog rođendana moje kćeri, nakon uspješno odrađenog rođendana, htjela sam blizankama svoje prijateljice i kume dekorirati proslavu njihovog prvog rođendana i gosti su bili oduševljeni dekoracijama i javili su mi se za dekoriranje njihovih obiteljskih proslava i sve ostalo je povijest.

Uz Jasminku veliku ulogu u agenciji ima i njezin suprug. “On mi je velika podrška i pomoć u poslu. Mogu reći i da smo spojili i privatni i poslovni život u jedno i ravnopravni smo u poslovnim odlukama. Bez njegove bezuvjetne podrške ne bi bila tu gdje se sada nalazim”, poručuje Jasminka.


Upitali smo Jasminku koji su noviteti u dekoriranju proslava i evenata.
Najnoviji trend u dekoriranju proslava je kombinacija cvijeća s balonima i ostalim dekorima. Cvijeće podigne cijeli prostor, zato smo ga i uveli u našu ponudu, a i mislim da će i dugo ostati u trendu jer cvijeće nikada ne izlazi iz mode“, govori nam Jasminka.


Agencija Cruz Event sve je više popularnija i kod naših celebritija koji svoje obiteljske proslave povjeravaju upravo našoj sinjskoj agenciji.
Da dosta smo radili obiteljskih proslava za naše poznate javne osobe. Mogu Vam reći da su prejednostavni u odabiru dekoracija i većinu odluka prepuštaju nama, jer zbog svoje prirode posla nemaju dovoljno vremena posvetiti se svakom detalju proslave , ali zato smo mi tu da im olakšamo organizaciju. Drago mi je da su nas prepoznali i da su nas uključili u svoje najvažnije trenutke u životu“, poručuje Cruz.


Vlasnica Jasminka Cruz naglašava da svake godine sudjeluju na Sajmu vjenčanja u Splitu, što im je važno kako bi prezentirali novitete u dekoriranju vjenčanja.
Sudjelovanje na Sajmu vjenčanja omogućilo nam je veću vidljivost među mladencima iz cijele Dalmacije, što nas i motivira kako bi bili što kreativniji i inovativniji na tržištu vjenčanja. Trendovi se mijenjaju, ali u dogovoru s mladencima kreiramo jedinstvene dekoracije prema temi vjenčanja. Divno je biti dio najvažnijeg dana u životu mladenaca“, govori Jasminka.


Pomiču se granice u dekoriranju proslava, sve su raskošnije i bogatije, što vlasnicu Jasminku i veseli jer je po prirodi kako sama kaže kreativna i inovativna osoba, koja je od malih nogu počela kreativno stvarati, a u tom kreativnom radu veliku zaslugu posvećuje svojoj majci, koja je i sama u slastičarskom svijetu.
Za kraj ove inspirativne priče želimo puno uspjeha ovoj vrijednoj agenciji koja promovira Sinj diljem Dalmacije i šire.

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave