Preko trideset mentorica u besplatnom “Be your own boss” mentorskom programu

 Preko trideset mentorica u besplatnom “Be your own boss” mentorskom programu

U Facebook grupi Be your own boss trenutno su u tijeku prijave za peti krug besplatnog mentorskog programa namijenjenog ženama poduzetnicama koje žele unaprijediti svoje poslovanje, ali i ženama koje tek kreću na poduzetnički put.


U ovom krugu sudjeluje preko 30 mentorica koje će besplatno podijeliti svoje znanje i vrijeme u područjima poput odnosa s medijima, kreativnosti, ideja, osobnog rasta, financija, EU fondova, društvenih mreža i još mnogo toga.


Jako volim prenositi znanje i gledati kako ono pomaže drugima da razvijaju i oplemenjuju svoje genijalne ideje. I to je razlog zašto konačno imam osjećaj da je poslovno savjetovanje moj poziv, a ne samo posao. Danas je nekako popularna ona “okruži se s ljudima kakva želiš biti!” Pa, iako se načelno slažem, ja bi to preformulirala u “okruži se s ljudima koji znaju više od tebe”. A ja smatram da u mentorskom odnosu obje strane uče. Ja, kao mentor, dajem svoje znanje, iskustvo i podršku iz područja moje ekspertize. S druge strane, osoba koju mentoriram, mi daje uvid i saznanje o izazovima i problemima s kojima se susreće. A to je ključna informacija da bi znanje mogla pretvoriti u odlične proizvode i usluge, i dalje dobro prenositi to znanje drugim klijentima. Mentorstvo je win- win situacija za obje strane, a uz to Be Your Own Boss grupa je divna podržavajuća zajednica, u kojoj ću uvijek rado pomagati drugima, kao što to i mnoge druge članice – kazala nam je Ana Marić, mentorica na temu „Koja je niša za život po tvojoj mjeri“.

Kroz prošla četiri kruga prošlo je već stotine žena koje su dobile besplatne konzultacije i mentorstva, a neke od njih sad su se i same prijavile i kao mentorice. Među njima je i Lorena Majcen Bajić, coach osobnog razvoja za mame.

Osvajanje besplatnog mentorskog programa bila je apsolutna prekretnica u mom poslovanju. Teško mi je opisati uzbuđenje i sreću kada mi je Jasmina Hadela javila da me odabrala za svoj program! Od nje sam dobila sva znanja potrebna za pokretanje svog poslovanja. Uz veliku podršku pomogla mi je i da pronađem svoju pravu strast sužavajući nišu. I baš zato, odlučila sam dati vlastiti doprinos predivnoj „Be Your Own Boss“ zajednici i ponuditi svoj coaching program „Žena, majka, poduzetnica“. U njemu ću biti podrška i mentorica ženama koje su poduzetnice i majke i koje kroz rad na sebi žele bolje balansirati između svih svojih uloga. Obzirom na velik broj prijavljenih programa, vjerujem kako će ovo biti najsnažniji krug do sada te sam ponosna i zahvalna što mogu biti njegovim djelom – poručila je Lorena.

Prijave traju do 25. veljače i potpuno su besplatne. Sve što je potrebno napraviti je ispuniti Google formular na Be Your Own Boss stranici i čekati kraj roka.

Zainteresirani ste i želite doznati više informacija prije prijave? Sve o mentorskom programu možete pronaći na Be your own boss internetskoj stranici, kao i u Facebook grupi.

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave