Obilježen Međunarodni dan civilne zaštite

 Obilježen Međunarodni dan civilne zaštite

Stožer civilne zaštite Grada Sinja polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen parka hrvatskih branitelja ispred zgrade Gradske uprave u Sinju obilježio je 01. ožujka, Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite u Republici Hrvatskoj.

Povodom današnjeg dana načelnik Stožera civilne zaštite Grada Sinja Denis Bobeta uputio je čestitku :„Svim pripadnicima civilne zaštite na području grada Sinja i svim građanima grada Sinja upućujem iskrene čestitke povodom 1. ožujka, Dana Civilne zaštite u Republici Hrvatskoj i Međunarodnog dana civilne zaštite.

Vaše svakodnevno zalaganje u složenim i izvanrednim prilikama izraz su profesionalnosti, odgovornosti i brige za one u potrebi, stoga Vam kao Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Sinja želim sve najbolje i jedno veliko hvala!

Očekujem da ćemo i dalje nastaviti predano raditi na izgradnji i jačanju sustava civilne zaštite kako bi se svi građani našeg grada ali i cijele Hrvatske osjećali sigurnije i imali više povjerenja jedni u druge.

Još jednom, iskrene čestitke povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i sve najbolje”.

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave