Novi trendovi odijela za vjenčanja, Sinjani se sve više okreću odvažnijim kombinacijama

 Novi trendovi odijela za vjenčanja, Sinjani se sve više okreću odvažnijim kombinacijama

Kada govorimo o novitetima i trendovima u odijelima za mladoženje, moramo reći kako su se trendovi promijenili i odijela su postala odvažnija i kreativnija. Svaki mladoženja želi na najvažniji dan u životu biti jedinstven i uklopiti se u cijelu priču i tematiku vjenčanja. Iz trenda nikad ne izlazi klasično crno odijelo, za one koji žele igrati na sigurno i ne riskirati u odabiru. Uz klasična crna odijela ove sezone vjenčanja hit su upečatljivi komadi u boji cigle, tirkiznoj i bež boji.


Koliko su Sinjani otvoreni prema hrabrijim i odvažnijim kreacijama, upitali smo vlasnika Salona odijela Elite, Vinka Perkovića.
Da Sinjani su odvažni u odabiru odijela za vjenčanje, naravno uz klasična crna odijela, odabiru jedinstvena i hrabrija odijela. Pošto u našem salonu iz svake kolekcije u ponudi imamo svaki broj od modela, tako da mladoženja zna da njegovo odijelo neće biti na stotine muškaraca diljem svijeta. U našoj ponudi imamo 99% trodijelna odijela, hlače, sako i prsluk. Trendovi se mijenjaju, tako da za ovu nadolazeću sezonu vjenčanja mladoženje se odlučuju za tirkiznu boju, bež svjetlucava odijela i boja cigle, to je baš novitet kojeg su naši klijenti obje ručke prihvatili“, govori Vinko Perković.


U salonu Elite sve je podređeno muškarcima, kao i sami ambijent, profesionalno – ugodni s dozom muževnosti, kako i treba biti, uz srdačnu zaposlenicu Anđelku, vlasnike Vinka i suprugu Anelu, koji su stručni, srdačni i prate trendove u materijalima i dizajnu, kako bi svojim klijentima omogućili da pronađu savršeno skrojeno odijelo za sebe. U slučaju da treba nešto popraviti i skratiti u svom poslovanju uključuju i sinjski krojački salon Jagoda, tako da sve ostaje u Sinju. Kako nam ističe vlasnik Vinko, cijeli smisao salona je da pozornost bude na klijentu i da se u njemu osjeća ugodno i bez srama. Stalno osluškujući i prateći trendove vlasnik Vinko govori nam da u njegovom salonu dolaze mladoženje iz cijele Dalmacije, od Zadra do Splita, što ga veseli jer su postali prepoznatljivi i izvan Sinja.

Dakako uz mladoženje, stalni klijenti su i poslovni ljudi koji žele imati jedinstveno odijelo i istaknuti se u poslovnom svijetu. Vinko nam govori kroz smješak “Mnogi poslovnjaci ne žele otkriti gdje kupuju odijela, jer žele naša odijela samo za sebe. Što nas imponira i hrabri da idemo dalje u našem radu.”
Promidžbu i online komunikaciju s klijentima na službenom Instagram profilu salona zadužena je Vinkova supruga Anela. Supruga Anela dolazi iz svijeta vjenčanica, te svojim dugogodišnjim iskustvom pomaže suprugu u odabiru materijala za novu kolekciju odijela. Kako nam Vinko kaže “Supruga je i zaslužna što smo pokrenuli posao. Uvidjela je manjak ponude odijela na ovom području i predložila da zajedno otvorimo salon za odijela. Ohrabrili smo se na tu odluku i upustili se u poduzetničke vode.”


Salon odijela Elite otvorio se u srcu Korona pandemije, kada su sva vjenčanja bila otkazana i nije se nadzirao kraj pandemije, ali Vinko nam srčano odgovara” Vjerovao sam da će se otkazana vjenčanja organizirati u drugim terminima i nisam se ni malo dvoumio u svojoj odluci da otvorim salon u srcu pandemije.
U salonu svi maturanti i krizmanici imaju 20% popusta na odijela. Dođite i provjerite novitete odijela za nadolazeću sezonu vjenčanja u Salon odijela Elite Sinj. Rezervacija termina probe je besplatna

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave