Nova komedija “Ništa im neće bit” Kazališta Moruzgva dolazi u Sinj

 Nova komedija “Ništa im neće bit” Kazališta Moruzgva dolazi u Sinj

Kazalište Moruzgva i Ecija Ojdanić dobro su poznati sinonim za izvrsnu kazališnu zabavu svugdje, a posljednjih godina stvorila se neka tajna veza sa Sinjem.

No, ako znamo da su radnje komedija kazališta Moruzgva često i smještene u Sinjski kraj ili pak dođu s potpisom poznatog pera Sinjanke Tanje Mravak – tajna veza postaje javna tajna.

Upravo Tanja Mravak autorica je komedije kazališta Moruzgva Ništa im neće bit, koju će Ecija Ojdanić i njezin vrsni glumački kolega Frano Mašković odigrati ovog petka, 22. rujna u 20 sati u Gradskom kinu Sinj.

Neodoljiva i topla životna komedija ‘Ništa im neće bit’ će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima.

Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života, donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći publici neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Njihova igra iznosi na površinu sve emocije i sukobe, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu.

Jako sam sretna da vas mogu sve pozvati na druženje 22. 9. u Gradsko kino u Sinju gdje ćemo, moj genijalni kolega Frano Mašković i ja, samo za vas izvesti najnoviju predstavu ‘Ništa im neće bit’. Predstava je u Sinju, ali pozivam sve žitelji sinjskog kraja, kao i prijatelje naše drage Tanje Mravak, da nam se pridruže, jer vam garantiramo odličnu zabavu’, kazala je Ecija Ojdanić

‘Raduje me dalmatinska mini turneja s novom predstavom Kazališta Moruzgva, Ništa im neće bit’, u kojoj igram sa svojom dragom kolegicom Ecijom Ojdanić. Silno se veselim svom prvom posjetu Sinju iz kojeg je i naša sjajna Tanja Mravak. Nadam se da ću jednom i vidjeti Alku!’, poručio je Frano Mašković.

Ulaznice:

online na www.teataruzmore.com

KNJIŽARA-PAPIRNCA PAPIRKO

na BLAGAJNI KINA na dan predstave od 19 sati.

Svoje ulaznice možete rezervirati već danas na 091 795 7260.

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave