Kamber: “Natječaj u Općini Otok za pročelnika nakon 13 mieseci?”

 Kamber: “Natječaj u Općini Otok  za pročelnika nakon 13 mieseci?”

Raspisan natječaj za pročelnika/cu Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Otok, nakon 13 mjeseci NEZAKONITOG rada Ratke Ajdučić na mjestu pročelnice.

Načelnik Općine Otok, Dušan Đula je nakon 13 mjeseci nezakonitog rada Ratke Ajdučić na mjestu pročelnice raspisao natječaj za pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela. Nakon prvog raspisanog natječaja za pročelnika koji je izašao na stranicama Općine Otok 14.srpnja.2022. godine i nezakonitog rada Ratke Ajdučić na mjestu pročelnice, Načelnik Đula je raspisao novi natječaj 13 mjeseci iza sa novom sistematizacijom, u kojoj se ne TRAŽI poseban uvjet koji se tražio u prvom natječaju, a to je magistar/magistra pravne struke ili stručni specijalist/ specijistica pravne struke, nego se može na natječaj javiti i osoba druge struke.

Valja naglasiti kako je Ratka Ajdučić sudjelovala u komisiji na prošlom natječaju za pročelnika, te je napustila testiranje zbog odlaska na kavu.

Pitanje dana je zašto je načelnik Đula, čekao 13 mjeseci da raspiše natječaj za pročelnika, ili je pak čekao da Ratka Ajdučić stekne godinu dana iskustva na odgovarajućim poslovima, ili je dobio naredbu ministarstva da raspiše već jednom taj natječaj.

Ostaje nam za vidjeti, hoće li postati zakonita pročelnica na ovom natječaju i hoće li se prijaviti na natječaj. U priloženim fotografijama možete vidjeti uvjete za prvi raspisani i drugi raspisani natiečaj za pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Otok.

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave