Inovacija koja je osvojila Dalmaciju

 Inovacija koja je osvojila Dalmaciju

Mladi inivator Mario Marević sa svojom inovacijom Get Work osvojio je zlatnu medalju za najbolju inovaciju Dalmacije za 2021. godinu.

Get Work je osvojio zlatnu medalju za najbolju inovaciju Dalmacije na 31. natječaju za najbolju inovaciju Dalmacije 2021. godine. U kategoriji za autorsko djelo potukli smo konkurenciju a bilo je preko 70 prijavljenih inovacija” – poručio je mladi inovator.

Get Work® je multinacionalna platforma po uzoru na marketplace on demand poslovni model  s misijom povezivanja tradicionalne ponude s rastućim i moderniziranim zahtjevima korisnika – samo jednim klikom povezuje ponudu i potražnju usluga u bilo kojem gradu putem interaktivne karte. Get Work poslovanje obuhvaća i B2C i B2B poslovne operacije, s tim da se u B2B operacijama, kao tek rastuće poduzeće, primarno orijentiraju prema malim i srednjim poduzećima s strane ponude i svim korisnicima s potražne strane.

Želimo da Get Work bude platforma od povjerenja u svjetskim destinacijama popularnima među međunarodnom zajednicom u kojima je znanje i iskustvo pružatelja usluga bude od ključne važnosti pri upoznavanju sa sustavom usluga, nekretnina i smještaja” – Mario Marević.

Get work povezuje različite usluge, korisnike i pružatelje usluga te potiče suradnju između ljudi različitih branši: Knjigovodstvo, odvjetništvo, programiranje, vožnja taksijem, kemijsko čišćenje, usluge ljepote i njege, smještaj, vodoinstalater ili majstor. Korištenje aplikacije na zahtjev sve nam ove usluge postaju jednostavne te nam olakšavaju život.

Aplikacija je spremna za izradu te ćemo je uskoro plasirati ukoliko pronađemo sponzore koji će nam financijski pomoći da je i u konačnici i realiziramo“- poručuje Marević.

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave