Grad Sinj: Poziv za sudjelovanje u otvorenom savjetovanju Izmjene i dopune Odluke o načinu sufinanciranja programa predškolskog odgoja

 Grad Sinj: Poziv za sudjelovanje u otvorenom savjetovanju Izmjene i dopune Odluke o načinu sufinanciranja programa predškolskog odgoja

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja, koju je moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Izmjene i dopune o načinu i uvjetima sufinanciranja predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 30. siječnja 2024. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
 
– Prijedlog izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja
– Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave