“Goli brak” – tema ovogodišnjeg Tjedna braka

 “Goli brak” – tema ovogodišnjeg Tjedna braka

Obilježavanje Međunarodnog tjedna braka u Hrvatskoj od 7. – 14. 2.

Tjedan braka dio je međunarodne inicijative Marriage Week International koja se svake godine odvija u više od 28 zemalja svijeta s više od 2 mil. sudionika. U periodu od 7. do 14. veljače održava se niz događanja koji za cilj imaju promociju povećanja kvalitete bračnih odnosa i osnaživanje bračnih parova u njihovu međusobnom savezu i predanosti.

“Tema ovogodišnjeg Tjedna braka je “Goli brak” uz ideju da nastavimo poticati parove na stvaranje iskrenih odnosa, utemeljenih na povjerenju, ranjivosti i otvorenosti, te im pružiti priliku za rast u odnosima kroz predavanja, zabavu, večere i druženja” rekli su nam iz Udruge Fokus.

Udruga Fokus će 11.2. u 19h organizirati “Petak za brak”, mozaik program zabavnih aktivnosti namjenjen bračnim parovima.

Tjedan braka u drugim zemljama do sada su podržali mnogi visoki dužnosnici poput premijera Velike Britanije Johna Majora, predsjednice Irske Mary McAlesse, supruge mađarskog predsjednika Anite Herczegh, supruge slovačkog predsjednika Silvie Gašparovičove te mnogih sudaca ustavnih sudova, članova parlamenata i drugih visokih državnih tijela.

Iz Udruge Fokus procjenjuju da je od početka obilježavanja Tjedna braka 2015. sudjelovalo više od 10.000 sudionika u 20tak gradova Lijepe Naše kroz programe i ponude restorana, knjižnica, malih obrtnika, kompanija, centara socijalne skrbi, vjerskih zajednica i neprofitnih udruga, kao i podrška medija.

Vjerujemo da ćemo zajedničkim naporom pružiti još veću, uvijek potrebnu, podršku bračnim parovima u izgradnji kvalitetnijih brakova i čvršćih obitelji. Daniel Wurzberg

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave