GO HDZ SINJ:”Dubioza od 17,8 milijuna kuna !”

 GO HDZ SINJ:”Dubioza od 17,8 milijuna kuna !”

Jučerašnja sjednica Gradskog vijeća i Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Sinja za 2022. godinu do kraja je ogolio rad i politiku Mira Bulja.

Naime, Miro Bulj u 2022. godini Gradu Sinju i njegovim građanima od potrošenih 102 milijuna kuna iz Proračuna za 2022.g., prouzročio  je gubitak odnosno manjak u gradskoj blagajni od 17.716.391,84 kn.

Da je nekim slučajem naš gradonačelnik, direktor nekog dioničkog društva ili tvrtke i da je  bez ijedne kapitalne investicije, bez ijednog značajnijeg  projekta, tom  dioničkom društvu ili tvrtki napravio gubitak od blizu 18 milijuna kuna – vjerujte istog trena dobio bi otkaz sa zahtjevom za naknadu štete.

Nadamo se i vjerujemo da su i građani Sinja prepoznali ovu populističku politiku bez rezultata i da će već u idućoj godini gradonačelniku Bulju pokazati palac dolje, kako su to već i učinili na izborima za mjesne odbore,  te mu zbog nerada i nesposobnosti, a posebno zbog ovog gubitka od 18 milijuna kuna – uručiti otkaz na sve političke funkcije.

Takvoj politici i radu jučer se okrenuli leđa i gradski vijećnici, pa Godišnji izvještaj nije usvojen.

Na kraju, nakon što je još jednom ostao bez kvoruma,  javno pitamo gradonačelnika Bulja: „gradonačelniče gdje su Vam vijećnici i imate li većinu u Gradskom vijeću, odnosno jesu li ove trzavice među vašim vijećnicima i u dosadašnjoj koaliciji MOST – SDP,  nova trgovina i borba za fotelje i privilegije“.

Nažalost takva  politika Sinj je dovela pred rub bankrota i stečaj!

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Igor Vidalina, predsjednik

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave