GO HDZ Sinj:”Debakl Mira Bulja,  hvala za 44,96 % podrške!”

 GO HDZ Sinj:”Debakl Mira Bulja,  hvala za 44,96 % podrške!”

Hvala svim našim sugrađankama i sugrađanima na povjerenju koje ste dali listi Hrvatske demokratske zajednice na jučer održanim izborima za EU parlament! S osvojenih 6 mandata lista predvođena Andrejom  Plenkovićem je apsolutni pobjednik ovih izbora, a hrvatski narod je jasno pokazao da vjeruje u smjer kojim HDZ vodi Hrvatsku, sada već u trećem mandatu ove Vlade.

Lista HDZ-a je odnijela premoćnu pobjedu i u našem Sinju s 44,96 % vaše podrške što je pokazatelj kontinuiteta i rasta povjerenja kojeg bilježimo i na kojem Vam zahvaljujemo.  Dobili smo vaše povjerenje lani na izborima za mjesne odbore, premoćno prije mjesec dana na parlamentarnim izborima i jučer na euro-izborima, a uvjereni smo kako nas u vremenu pred nama čekaju još dvije velike pobjede – na predsjedničkim izborima i na lokalnim izborima u našem Sinju, gdje ćemo nakon 20 godina propadanja i stagnacije, konačno preuzeti odgovornost za razvoj našeg Sinja. 

Miro Bulj i Most doživjeli su treći izborni poraz zaredom u Sinju, a jučerašnjih 227 glasova, odnosno  8,40 % podrške je neupamćeni debakl i fijasko aktualnog gradonačelnika – koji rezultat najbolje pokazuje što građani Sinja misle o njegovom radu i sramotnim rezultatima koalicije MOST – SDP kojoj je na čelu. Predsjedniče MOST-a Božo Petrov,  iz Sinja vas  pozdravlja gradonačelnik Miro Bulj s velikih  227 glasova podrške. 

Čestitamo također i Općinskoj organizaciji HDZ-a općine Otok na uvjerljivoj pobjedi na izborima za Općinsko vijeće. 

Hvala građanima za svaki glas, idemo dalje zajedno u izazove koji su pred nama!

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Igor Vidalina, predsjednik

Digiqole ad

Sinj News

Povezane objave